dijous, 19 de maig del 2011

FESTA DE LA PRIMAVERA





El passat divendres dia 13, al centre es va celebrar la Festa de la Primavera amb un dinar amb els usuaris/es del centre a la Plaça Armand Quintana . La festa va comptar amb una gran assistència de persones, entre elles Jaume Mas (alcalde de Calldetenes), Sílvia Madrid (treballadora social de Calldetenes) i Magda Tarrés(infermera del CAP de Calldetenes i del centre).


Després de dinar, i gràcies a la col·laboració de Festa 10 i de diferents botigues del poble, Forn Ca la Cinta, Forn Anfruns, Pastisseria Vinyets, Carnisseria Pradell, Carnisseria el Mas Torrenegre i Supermercat Summa, es va jugar al bingo i es van rifar diferents obsequis.


Seguidament a les 17h de la tarda, es va continuar la festa amb un acte on estaven convidats tots els familiars i voluntaris. L'acte consistia en mostrar un recull de fotografies de les activiats del centre durant els últims tres mesos; l'anunci de la propera obertura del blog; i per acabar es va presentar a tots els assistents el lipdub que es va gravar el passat dia 4 de maig. Aquest, pretén mostrar la il·lusió que es viu amb el treball del dia a dia.


Des del Centre de Serveis es va aprofitar per agraïr a totes les persones que participen de les activitats i a tots els que han col·laborat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada